Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN KÄRLEKS-PARABOL

MIN KÄRLEKS-PARABOL
Din röst
hördes i natten
som mjuka fjärilsvingar
Jag kunde pejla
in din frekvens
på min kärleks parabol

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 317 gånger
Publicerad 2019-09-27 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj