Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onödigt

När Lisa blev gammal
började hon glädja sig åt
att tänka på
alla avlidna vänner
som hon skulle möta på nytt
när hon kom till himlen

Man kunde få iden
att säga åt henne
att det kommer aldrig att ske
men det kändes ganska
onödigt




Fri vers av stenhur VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-27 16:00



Bookmark and Share


  ULJO
Ingen vet vart vårt nästa steg bär.
2019-09-29

  Nanna X
Jag tror den kallas himlen
Och jag har aldrig varit där

...så vad vet man egentligen?
2019-09-27
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP