Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döööööööden


Jag brukar hävda att;
"döden ingår i livet"
dvs. Den ekvationen är vårt öde.




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-27 22:49



Bookmark and Share


  ULJO
Döden är bara ett trappsteg in i en ny dimension
2019-09-29

  Annie b'larsson VIP
Själv brukar jag säga att döden finns inte. Ingen har erfarit den. Om du förstår hur jag menar.


2019-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP