Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Berörd av träd

 

Jag beträder dagen på hoppets tilja

fast hjärtat bäddar för ett liv i höst

När ödets hand bär en lans av vilja

vill den sköra själen få ljus av tröst

 

Ristar en önskan som träd kan bära

som skingrar slöjan av kalla kårar

För skogen den värmer så naket nära

och viskar sin tro på längtans vårar

 




Bunden vers (Rim) av Fem hjärtan VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-09-28 00:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt magiskt fint!
2019-11-05

  Solstrale VIP
ljuvligt!
2019-10-03

  Alysse VIP
Vackert skrivet om naturens
kraft och styrka som skänkes
oss människor
Träd är liv och ger liv
Mycket fint skrivet!

2019-09-30

  ResenärGenomLivet VIP
Trösterikt och mycket vackert...
2019-09-30

  Karina"Kia"
Vackert skrivet med känslans kärlek till naturens resa i livet som vid stammens träd vill/vilja alltid bära vårens träd och krona! Skogens skydd och vinterkappa.
Sååå vackert och känslofyllt!
2019-09-29

  Kaptenlöjtnant
bra där
2019-09-28

  Ulf Carlsson VIP
Fyndiga bilder och vitsiga formuleringar! Enkel och bra struktur. Kanske en tredje strof saknas?
Rytmen är något knottrig och texten skulle tjäna på att interpunkteras.
2019-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP