Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberTävling


Jag älskar

Jag älskar min familj och med dem alla fina stunder.
Jag älskar naturen, dess magi och under.

Jag älskar djur stort som smått,
Tror på att hjälpa även minsta lilla sort.

Jag älskar alla färger som finns på vår palett.
Naturen skapar den till sin fulla rätt.

Jag älskar att se livet på ett ljust och kärleksfullt sätt.
Att tillsammans med nära och kära bubbla ut i skratt, blir då så lätt.

Jag älskar att ge kärlek till de mina.
Jag har en källa som aldrig kommer sina.

Jag älskar att följa mina barns steg i livet.
Få vara med och se vad som i stjärnorna står skrivet.

Jag älskar att få vara en del i ett större sammanhang.
Känna att vi alla finns för att skapa samklang.

Ett budskap som jag önskar ge.
Ut i naturen och allt det vackra se!

Sprid kärlek och ljus till medmänniska och djur.
Då kommer ditt hjärta att sjunga i dur.

Lägg din hand på ditt bröst,
lyssna inåt och hör din sanna röst.

Glöm inte bort att kärleken börjar med att älska DIG.
Så se dig i spegeln och säg till dig,
-Du är det viktigaste i mitt liv och jag älskar MIG<3





Bunden vers (Rim) av annelie eriksson VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-28 06:42



Bookmark and Share


  Pilträd
Åh så vackert <3 instämmer helt!
2019-09-28

  Larz Gustafsson VIP
Kärlek börjar med att älska Jesus.
2019-09-28
  > Nästa text
< Föregående

annelie eriksson VIP