Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en svart vecka med långa skuggor längs vägen gav följande eko


JAG SAKNAR EN

 

 Jag saknar en
som  såg sin väg
ja faktiskt två


Jag saknar 


En ynklig vrå
bland rimsmeder och clowner små
jag inte valt är
sorgset grå

  Jag saknar en
som modet har 
att låta orden
själva stå
dom står sig bättre då

 Att skälva
kanske stå på tå
är ordens lott
poetens plott och spot

 Det ska va så
i vått som torrt

 Jag saknar en ja faktiskt två
 
 



Bunden vers (Rim) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-09-28 11:00



Bookmark and Share


  Arne Björn Fredriksson
en enkel dikt om bräckligheten i vardagen med saknad..

du trivs med poesins som vän :)
trösterikt att se en poesivän använda sin penna, istället för att sitta ensam framför teven :)
2019-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP