Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt ena bidrag till gårdagens haikuverkstad med Svenska haikusällskapet. Tema: oväder.


Oväder

 

vi spelar spel

regnet trummar på taket

- husvagnssemester




Bunden vers (Haiku) av Rosmarin
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-28 15:14



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Läsaren känner stämningen.
2019-10-03

    Lena Staaf VIP
Pricksäker bild!
2019-09-28

  Bjarne Nordbö
Låter så trevligt.
2019-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin