Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu mörknar dagen

Nu mörknar dagen
Och löven skiftar färg
En sprakande färgprakt
Så som livets höst




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 111 gånger
Publicerad 2019-09-28 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar