Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgevindar


När sorgen är som djupast
och ingen den förstår
jag vallar min väg
och sorgetrösklar får

jag går så runt
och letar
bort från sorgekänslans
hamn

men finner
ingen vänskap
ger ökad sorg
åt min famn

Strandar så
förliser
tur mitt hjärta
slår för er

för livet
och för
dagen
även när solen så
gått ner






Fri vers (Fri form) av Havsvind
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-28 21:00



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande text som förmedlar både skörhet och styrka!
2019-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind