Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In i väggen

fredag kväll
jag stod i köket
min blick fastnade på köksklockan

jag tänkte: "vänta nu - om lilla visaren pekar rakt ner
och stora visaren står två hack till höger om rakt upp -
är klockan då tio före eller tio över sex?"

det kändes som om en evighet passerade
innan jag var säker på vilket
sen föll allt samman




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-09-28 21:39



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Här finns dramatiken men komponerad med "vanliga ord", mycket bra!

2019-10-02

  Språk, hjärna!
Som en inledning på en rysare, men sann.
2019-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP