Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FJÄRILENS STRÄVAN

FJÄRILENS STRÄVAN


Din vänskap är väldigt speciell
Som när blommorna slår ut
Eller när en fjäril försöker att
Komma ur sin linda till slut

Du påminner mig om den fjärilen
Kärleksfull och fri
Knivskarp och färgstark
För att världen ska få denna kärleks epedemi

Vi kommer att dela både på solsken och regnbågar
I bland till och med snö och det som plågar
Vi står tryggt till varandra när det blåser snålt
Här finns det inget som vi har dolt


När tiden är rätt och det känns bra
Stannar vi inte och säger vi skulle föredra
Fjärilens vingar har fört oss samman i detta liv
För kärleken är och förbli det bästa motiv

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 318 gånger
Publicerad 2019-09-29 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj