Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är ovan sådant språk, jag har aldrig dödat nån


Kid Casanova


jimmy tittar på karate kid under bordet
och läser böcker om att lära och förhandla
slipa viljan, transcendera, finna ordet
ordnar fajtklubb till Kid av Wannadies
klappar ufolampor, önskar sig förvandla

under kataklysmen floxen i min ungdom
lärde de oss alla motviljes äta myror
ännu en om dan för min svunna svendom
en delad åtta blir var gång två fyror

allt om det svåraste skapas ju för tjejer
så han läser och tittar och växer sitt hår
tänkandet ska rädda han från lustans lakejer
sapfiska signaler, en tesmoforisk renässans
ett tidigt metahack, fällor för det jag som går

jimmy är en ung polyman på avstånd
han är inte blyg, värderar bara annorlunda
det sociala, lekarna av påbud och tillstånd
läser om det intima och det räcker någorlunda





Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 238 gånger
Publicerad 2019-09-29 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd