Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(infångad av tillvaron?)


Tillgänglighet



Hon bävade inför livet
Och älskade Aspar

Alltså hade hon varit
en Bäver i sitt förra liv

Om en 10.000 år skulle
ruinerna av Riksdags
-huset vara omringad
av Aspar

Med Bävrar som simmade
njutningsfullt där omkring

Och hon själv vara någonting
helt annat

Men vad? Det hade Ödet
ännu ej bestämt.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 443 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-09-29 07:51



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Mycket fantasifull framtidsbild! Du kan rentav kalla den en konstprojekt, en installation, konceptuell konst!
2021-10-11

    ej medlem längre
Gillar textens bilder!
2019-09-29

    Lena Staaf VIP
En framtid man knappt törs tänka på. Men vackert och drömskt beskrivet av dig.
2019-09-29

  Bossepoet från Österbotten
Ryser av vision
är mera sann
Än hälso-sägen
i dagens sag en
- sfärisk välgödd
spådam förmätet
åt väl ingen bark
i nyttopark.
2019-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP