Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har alltid varit jag


Jag har levt många liv. Varit på många platser och träffat olika slags folk. Sett rikedom, fattigdom, lycka och misär. Varit enig, och haft en annan åsikt.
Dock har jag alltid varit jag.

Jag har levt många liv. Haft många intressen och yrken. Vandrat på stigar, dansat på logar. Undervisat, skött om äldre, unga och olika slags djur.
Dock har jag alltid varit jag.

Jag har levt många liv. Varit singel och levt i par. Varit ett barn och blivit äldre. Blivit mamma och fått utflugna barn.
Dock har jag alltid varit jag

Jag har levt många liv. Känt njutning och smärta. Fått beröm och förakt. Varit naiv och barnslig. Mognat och blivit klokare.
Dock har jag alltid varit jag.

Jag har levt många liv. Både i det synliga, och i det fördolda. Med mina ögon, öron, hud och händer. Med mina tankars själsliv och i det djupa bönernas andliga liv.
Dock har jag alltid varit jag.




Prosa av Margo
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-29 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Margo
Margo