Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråhimmel

Eftertankens himmel
Stannar tiden
en stund
Som en luftbubbla
mellan regndropparna
Begrunda livet
Dagar som levts
Inte levts
Ta vara på
de återstående




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-29 15:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Luftigt och mjukt. Så ryms en hel värld i en kort sekund. Fint!
2019-10-06

  BenGust VIP
Himlen grånar
men om vi
"stannar tiden"
skapar andrum
och brer ut vår
begrundan kanske
vi får ett sorts
överblick och distans
till det svåra och närhet
till det härliga som trots allt finns.

2019-10-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text om livet!
2019-09-30

  ULJO
Så fantastiskt vackert
2019-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP