Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hösten kan även bjuda på brinnande kärleksfulla färger. Där ute är det som små ögrupper som bryter färgskalan i brinnande toner .. kanske sjunger höstens färg om något vackert som du Pia!


Längtan (Hösten (hon dansar framme) med brinnande färger)

Vart än du döljer dig , avslöjar endel lika mycket där i det tysta
hur mycket du längtar efter mig.
Som en skugga är du ibland,
snabb å vackra skutt tar du,
väcker snabbt min iakttagande
blick som gör 360 varv efter varv,
det är en utveckling, en mer laddad ström o hög effekt som visar sig,
när du visar dig utan förklädnad, är det som något inombords smälter hos mig.
Så fort jag är där/ ja i närhet av dig, den är skönheten, höra dig tala,
å behaglig denna känsla .
Hela världen dansar då, å alla ler..höst lövens brinnande färger virvlar på.
Så mycket kärlek som bjuds på !




Bunden vers (Annat versmått) av danne //
Läst 206 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-09-29 18:50



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ord som glöder i kärlekens färger!
2019-09-29

  Kaptenlöjtnant
En sån strålande målning!
2019-09-29

  WyS VIP
Bil o text flyter ihop, texten
dansar fram i högt tempo. Bravo!

2019-09-29

  WyS VIP
Wow, vilken underbar energifylld bild!
2019-09-29
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //