Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek som på bio

Vår kärlek är inte som på bio
Dramatisk och utagerande
Enastående och stolt

Vår kärlek är varm och nära
Enkel och ren
Vi vill varandra gott in i minsta cell
Du värmer mig med din närhet
Placerar mig inte på en piedestal
Sätter dig bredvid mig
På samma nivå
På samma breddgrad
Och det känns så rätt
Helt rätt




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-29 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP