Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristallkrona av videung

Vi lät höstlöven svalka våra kroppar av svart marmor.
Du duva av frusen champagne.
Ostron på silverbricka med krossad is.
Vattensalamander i snöglob.
Rosor ärgar med nerburna blomblad.
Pressade lime droppar som istappar smälta.
Nyfiken den berguv av sorgen som en gång var jag.
Din närhet som smultron i midnattens vinter.
Saknaden och näktergal svävar där vinden aldrig grott.
Svart tulpan du mig ignorerar.
Berörd av sorlet i ditt skratt, kristallkrona av videung.
Med doft av den årstid som vilar i dina kupade händer.
Sommarens havsbris. Höstens kastanjer. Vinterns snö. Vårens förälskelse.
Älska i gryningens pärlemor.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-29 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP