Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karaktär 4



Prydnad

Du ler,
jag lyder,
tyder
vad du ber,
det outsagda,
tysta orden lagda
upp i prydlig rad,
Och vad
du vill
ser jag till
du får,
men gråter lätt
en skvätt
när tanken når
mitt bröst,
du ville ha en höst.



Prydnad

Logotype för Poeten Salvador
Känsla och kontakt

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-30 08:03



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Fint och mycket bra rimmat!
2020-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP