Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det stilla blå och tusen stormar


Tusen sjöar

Tusen sjöar finns det här
Lugnt de flyter förbi
Låter människor och djur få gunga fram
Inga monster
Inga mörka djup
Tusen sjöar finns det här
Djup som drar dig med sig som lämnar dig berörd
Som mynnar ut i vilda hav
Under ytan kan ingen se
Ingen vet vilka tusen sjöar du i stunden seglar på




Fri vers av Caroline177
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-29 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caroline177