Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kapplöpning


Nu är det kapplöpning
mellan höstens sista blommor
och frosten

I år vann silveraxen loppet
gräddvita blommor på röda stänglar
två meter höga
svajar i vinden
sprider sin honungsdoft
lyckliga är bin och humlor
och jag




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-01 22:40



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat om de sista blommornas skönhet och doft.
2019-10-02

    ej medlem längre
Härligt med tåliga växter som vågar trotsa kylan. I vår rabatt blommar just nu höstanemoner och kärleksört. Men 3 rådjur som bosatt sig i vår trädgård äter upp allt.
2019-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP