Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap

Tusen tårar vidrör korallrev i mitt hjärtas lagun.
Vänskap av bärnsten.
Förförande passion bland ett hav av levande ljus i silver kandelaber.
Förfrusna de andetag av bergskristall.
Konsten att älska fastän månen ser på.
Du målar mitt hjärta med finaste akvarell.
Du vidrör mig som om jag vore en porslinsdocka.
Kungsörnens klor omsluter hemligheter i pergamentrulle.
Endast glittrande ensamhet fångar din uppmärksamhet.
Hand i hand längs kullerstenar av glas.
I din närvaro den ödslighet vemodet aldrig får grepp om mig.
Vargflock bland självspelande piano på istäckt sjö.
Förundrad över våra grubblerier, vi övervakar varandra.
Att släppa taget om kontrollbehov, att vinna över sin egen rädsla.
Kyss med smak av evighet.
Blunda och minns.
Sorgens dans ballerinan nynnar.
Vilse i den ihoptrasslade sårbarheten.
Med morgondagens agenda redan upplevt.
Någonstans ruvar en dynasti av känslor.
Jag ler mot den berusade tystnaden.
Tystnaden hånler tillbaka.
Jag bygger upp mitt pansar,
som om jag inte förvandlades under natten.
Bältdjur möter sig själv i din blick av hasselnöt.
Om du kunde se mig som jag ser dig.
Skulle du inte söka dig bort.





Fri vers av Black raven VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-29 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP