Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"The melody of mature rowanberry."


Rönnbärsrytm

Mogna rönnbär

ett intro
ett outro

rytmer förändras

hör du refrängen?




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-30 06:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP