Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
babe, we been made


Bugchaser i knipa


mörkret skär sig och jag är rädd
mästrade as, förstås ej påare
ser ni nu det ljus som blinkar
jag har gått i hål, blitt grund

detta är min nya form
jag är av på mitten

gaias glaukomfingrares bädd
på toppen av nån statlig höjdare
häller ut sitt hat och drinkar
nattskiftar till tvål, fin hund

sätt dig inte i min storm
vi går och går i natten

de försökte tvätta våra pengar
hitta din fraktala söksadress
bortglömd på skolgården, död
vikande flaggor, tappad sång

tänk med någon annans kuk
ge tillbaka mina ursäkter

öppet krig på öppna ängar
tom slang på en klippingress
himlen ligger långt ovan, röd
otillgänglighetspolen trång

rånika du måste va sjuk
och här är jakt på insekter




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 172 gånger
Publicerad 2019-09-30 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd