Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRÅT INGA TÅRAR MER

 

för det gamla

och det onda

 

det nya 

och det farliga

 

se livets

ljusa sidor

 

skimrande pärlor

på silkestråd

 

kärlekens mirakel

i själ och hjärta

 

så vill jag leva

men det är svårt




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-09-30 18:06



Bookmark and Share


  Niliboy
livet är svårt ibland, men Jesu ok är lätt!
2019-10-04

  ULJO
Hoppas du når ljuset.
2019-09-30

  Fem hjärtan VIP
Det är svårt att se ljustrimmorna när man hamnat i en mörk svacka..så här års i tilltagande höstmörker är vi nog många som är lite låga .. Men ljuset återkommer alltid tillslut fast man inte tror det när det är som mörkast.. kram
2019-09-30

  Marita Ohlquist VIP
Det är svårt att se ljuset, när mörkret kastar långa skuggor.
Känner igen mig i din text.
2019-09-30

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, hellre se det som ändå är positivt i livet...men visst kan det vara svårt ibland...fin text...
2019-09-30

  Feliaxel VIP
Hoppas din önskan slår in
2019-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP