Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allvarsamt


Allvaret
letar sig
in
i alla rum

Söker sig
helt nära
som om det
behövde tröst
för att
komma undan
sig själv

Det går trögt
att hitta formen
En dag som
den här

När det stora
allvaret
letat sig in
under huden




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-30 10:49



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Ja det är ju då man undrar över hur det kommer sig att man "drar åt sig" det mörka. Vad är grejen med det liksom ? Har man ingen kontroll eller försöker man ta kontroll över skiten ?
2019-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP