Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min översättning av en dikt av Kaga no Chiyo


Det blåser i skogen

Att trassla videt
eller att trassla ur det:
vindens dilemma.




Bunden vers (Haiku) av Eliderad
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-30 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eliderad
Eliderad