Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
https://www.expressen.se/nyheter/klimat/greta-klimatstrejkar-i-iowa/


Greta, demokratins ansikte förstörs ...


TV: n har använt ett annat tillvägagångssätt för tittare som har kul med "tvålopera", som vi analyserar och möter på FB: s kommentarer i varje land: England, Amerika, Sverige, Rumänien, Ryssland, Ungern. och så vidare
Men fallet med den internationella skådespelerskan "barnaktör" har verkligen upprörd mig över kritiken av vuxna  som kränker aktrisen Greta
vilket anses vara mycket hårt, eftersom det inte förstås av vuxna att det talas i JAG form av singularis och samtidigt representerar i ett flertal indoktrineringens storlek för de olika mafia-politikerna i majoritetstillväxten.
Ingen har respekt för barnet längre och jag har denna känsla av förakt som fortfarande lever i mardrömmar när jag inte tackade de korrupta föräldrarna och samhällena.
En idrottskvinna sa en gång till mig: att bli sponsrad utan sexuell prestation kommer du att utsättas för hård kritik, helt enkelt avvisad,
Jag kan inte förstå varför kritiken eftersom Carolines son från Monaco erbjöd transport över havet tecken på gudfrykt, och deras engagemang och oro har klimatet, som liknar hans båt utan buss.

Nu vaknar alla latenta pedofiler upp till sin kritiska instinkt, med pilar, enligt vilka Greta bara är ett bortskämt och nervöst litet barn, och har öppnat processen för sina föräldrar för vårdnad av främlingar med ett mörkt intresse för Greta  16 år (över denna obekräftade nyhet från källor från Barcelona)

Jag kommer alltid att vara på Gretas barn sida och jag hoppas att Greeta får en roll på en riktigt allvarlig filmskärmduk  och inte nöjer sig med intervjuer, som inte har namnet och hävdar hennes dominans.
Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-30 13:17Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
”Casalini kallade Thunberg för "troia", som på italienska betyder slampa, subba eller hora.
Så här skrev Casalini:
”Vilken slampa! En 16-åringar kan tåla rejält med stryk, hon är i rätt ålder!”
Han har bett om ursäkt men Klubben meddelade senare att man inte längre vill ha tränaren hos sig av ”moraliska skäl”, skriver sajten Football Italia”.

2019-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP