Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjolårets lejongap

Varaner kittlar lustgård av pioner.
Vilsen i minnenas palats och du ler mot mig igen. Aldrig som då.
Frustrerad över oceaner av tid vattenfall i dina drömmar
svävar i himlens hav.
Grubbleriernas blad som av kronärtskocka.
Guld. Silver. Brons.
Att läka mig hel under söndertrasat parasoll.
Du plockar rädslor från sammetslen björk.
Virvlande höstlöv och jag fångar upp de sköra smulor av
gårdagens vänskap.
Nog vore längtan ett ögonblick som smög sig innanför
rosenträdgård en sekund innan fjärilen flög.
Njuter av den dröm som utspelar sig i närheten av fjolårets lejongap.
Vi delar tystnad med varandra.
Tystnad som bara du kan höra.
Den vita tigerns hemlighet.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-30 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP