Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det känns

det känns ungefär
som om man kliade sig
med ett sandpapper




Bunden vers (Haiku) av Tomas Karlsson VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-30 19:56



Bookmark and Share


  AKT VIP
Dags att ta fram rakhyveln?
2019-10-01

  Språk, hjärna!
Loppor?
2019-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP