Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2019.....


Brexit


Det sägs
att Englands premiärminister
bör avgå
för
att han tog
en kvinna på låren
nittonhundranittiofyra

rädd
att jag
gjort detsamma

fast jag tror
att det var
nittiotre.....





Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2019-09-30 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP