Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en annan

I en annan verklighet är jag i Afrika
Eller kanske Afghanistan och räddar liv.

I en annan verklighet förblöder jag i hissen
Efter att ha sett snett på fel person.

I en annan verklighet är jag framgångsrik och snygg
Men kanske homosexuell.

I en annan verklighet är jag fortfarande oskuld
Trots att jag är snäll.

I en annan verklighet gråter jag för att livet är så långt

I en annan verklighet skrattar jag för att livet är så kort

I en annan verklighet kanske jag inte längre bär dig
I mitt svullna hjärta.

I en annan värld är jag en nazist
Fascist och rasist.

I en annan värld är jag obrydd och blasé
Medan världen brinner.

I en annan värld har jag ett harem
Av vackra kvinnor med yta.

I en annan värld har jag droger
Och ett beroende jag inte kan bryta.

I en annan värld ler jag åt andras oskuld

I en annan värld svär jag åt andras drömmar

I en annan värld är jag fri från dig
I mitt trötta hjärta.

Eller kanske har vi aldrig ens mötts.




Fri vers (Fri form) av Dorian Ertymexx
Läst 250 gånger
Publicerad 2019-09-30 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dorian Ertymexx
Dorian Ertymexx