Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två om.





stillheten i den där rusande tanken jag
ber dig inte om något mer än ett
långsamt handtag när jag vidgar mina vyer en
sup och sedan tyst en
utmanande dans av din tid jag
sätter frö eller
river där det känns jag vill
att du ska vilja ha mig naken men
inte sårbar att du sveper in mig i
din utsikt över vattnet över
axeln att det är mig du tänker på
när du halsar resan.


jag är din vid mitt bord vid mina ord
med mina utdragna pauser, åtdragna runt livet.







Fri vers (Fri form) av Teddy
Läst 271 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-10-01 13:06



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Så totalbra text. Känns välarbetad och funnen i ett djup långt därinne. Finns ett stillsamt konstaterande. En njutning att läsa.
2019-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Teddy