Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den Schweiziska floden Blinne rinner mellan Reckingen-Gluringen och Blinnenhorn i de Lepontiska alperna. Under veckan denna limericken utspelade sig regnade det fem av veckans sju dagar. Vindriktning/vindstyrka var SO/5 m/s. Så håll i alphatten!


Skurkstreck & väderlek - limerick


Utmed fängelsets mur bredvid Blinne
ses det klättra längs lakan av linne
en lätt köldfrusen slusk
som i skyfall och rusk
hellre föredrar att sitta inne




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-10-01 13:31



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Bättre lycka (väder) nästa gång!
2019-10-01

  ULJO
De sitter ju redan inne i värmen och accepterar väl sitt straff. Kul tema.
2019-10-01

  Bjarne Nordbö
Perfekt fånge...fångat menar jag.
2019-10-01

  Öknens Ros VIP
Bättre "sitta inne" än vara ute i "blåsväder"!
2019-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP