Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
simmar och försöker tänka själv


STUDIER I DUGANDETS TILLÄMPNING

DUGER

Här sitter jag och duger
Här simmar jag och duger

Men där
sitter en gubbe vid bassängkanten och glor
och det retar jag mig på
 
Varför simmar han inte och tränar på rörligheten som vi
Han duger ju inte
Troligen är han här för att glo på oss

Och där vid den andra bassängkanten
sitter förstås en annan gubbe
och han glor in i väggen
och på dom tomma läktarna

Vafan
gör han det för ?
Duger vi inte ens att glo på
för honom.
Vad sjukt
Nu vet jag inte vem som retar mig mest. 
Men
jag
duger



Fri vers (Fri form) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-01 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP