Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bli inte ledsen om din poesi inte blir läst eller uppskattad. För kom ihåg att du skriver för din skull, och om någon annan gillar det så är det en bonus. Skriv inte för folket, gör det för dig själv och lär dig bedöma dina dikter själv. Va alltså inte


Tragiska Poeten

Mina ord försvinner ut i etern!
Kved den tragiska poeten.
Jag kastar pärlor åt svin,
dessa förbannade glin.
Det han inte förstod,
va att han var så självgod.
Han lät sitt ego tala,
och hans riktiga jag gå i dvala.
Så sluta vara alla till lags,
då hittar jaget tillbaks.




Bunden vers (Rim) av Mauri Waris
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-01 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mauri Waris
Mauri Waris