Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balans

Står utanför ekorrhjulet
efter den snabba, oplanerade sortin
från yrkeslivet
har jag efter ett års obalans
funnit min balans

Känner idag harmoni
formar min vardag
bygger min struktur
på mina villkor
förädlar min erfarenhet
och kompetens
som ingen kan ta ifrån mig

Har andningshål
och luckor i vardagen

En del kan göras imorgon
och inte nu.....




Fri vers av AA VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-01 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP