Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den lärde och den vise

den lärde hade bjudit
den vise till sitt bord
tiden den var inne
för att kröna
mästaren av ord
Harangerna var långa
kunskapen var stor
beläst han var som få
en vet och inte tror!
När han hämtat efter andan
firat segrarna som bragts
Sa den vise tyst och stilla
vill du finna kunskap
lyssna till det
som ännu inte sagts.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 805 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-02 00:06



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Så sant och snyggt i sitt utförande.
2019-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP