Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor som klagar

jag är trött
på människor som klagar på allt

och ännu tröttare är jag
på människor som klagar
på människor som klagar




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-02 11:48



Bookmark and Share


  Niliboy
Alla röster är ej vackra å givmilda, vad har du att klaga på?
2019-10-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2019-10-02

  Kungskobran VIP
Att klaga på allt
tycker jag är ballt
det ger en kick åt mitt liv
jag älskar bråk och kiv
2019-10-02

  Tomas Karlsson VIP
"Jag vill klaga på allt sex på TV. Jag menar, jag trillar ju av hela tiden!"
- Monty Python's Flying Circus
2019-10-02

  Språk, hjärna!
Moment 22.
2019-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP