Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var det så hon gjorde , när...?

Hon skrev återigen.
Var det så hon pinkade in sitt revir?





Berättelsen om när hon återerövrade sitt liv, fristående.




Bunden vers av Mim
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-02 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim