Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tuppflytt

Det var en gång en tupp
Som alltid ville ge upp
När hönorna något ville ha
Han mest hade lust att dra

Men då en fin idé han fick
Han till en annan hönsgård gick
Bytte plats med tuppen där
Så nu problemet ur världen är




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-02 16:24



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
tuppen blev det nya hönsgängets äggledare... :)
2019-10-03

  ULJO
En sådan lurig rackare. Även djuren kan.
2019-10-02

  Marita Ohlquist VIP
En kreativ herre
som ville ha ut mer av livet
än det som i den gamla hönsgården
var honom givet.
2019-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP