Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi som låter årsringarna få slå ut i blom

Hon rundar Mosebacke på utandningen

med håret vindblåst och deras sommarminnen härifrån i vacker hågkomst

 

Det är nu

när årsringarna tecknar fler linjer i hennes panna

som hon låter åren få blomma ut

 

Vi stannar till inför åsynen

ser hur hennes blick sprider sitt ljus över Katarinaberget

likt solens morgonstrålar när de tittar upp

över en obruten horisont

 

 

© Birgitta Wäppling, 2 oktober 2019

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 429 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-10-02 20:10



Bookmark and Share


  Anya VIP
Åhh vad jag hoppas att även jag kan blomma med årsringarna. Så vackert.
2019-10-31

  Larz Gustafsson VIP
Utmärkt!
Superbt ordval.
2019-10-02

  Ulf Carlsson VIP
Den obrutna horisonten är en fin metafor som lovar gott inför framtiden!
2019-10-02
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP