Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur funktion.

En kropp och själ som nu har tagit slut.

Den kan inte längre hantera alla känslor, intryck och tankar. Den har gett upp. Som om batteriet tog slut och inte kan laddas. Den är ur funktion för tillfället.

Vet ej om den kan repareras.




Övriga genrer av Känsligsjäl
Läst 496 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-02 20:17



Bookmark and Share


  PinkFlamingoWhite
Känner igen mig väl i det du beskriver.
2019-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Känsligsjäl
Känsligsjäl