Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när kölden värmer

 

 

 

andedräkten ångar

frostdagen bolmar pratbubblor

jag

traskar över

vitsköra gräsmattor

emot huset här

du där

innanför fönstret

på ömse sidor vi

utandningsluften en skrivskiva

i imman plitar jag

känslorna som väcktes

ur din sång

spegelvänt blir rättvänt

med ett leende

andas du och formar

sinnligt nonsens

där i fukten

glaset är

vår yta




Fri vers av Per Rydberg
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-02 21:22



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Mycket fint om värme i det kyliga. Vackra bilder! "Pratbubblor", "skrivskiva". Bokmärker.
2019-10-03

  Roger VIP
Kärleksfull värme, njutbart skaldat
2019-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg