Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hand i hand mot natten

 

Lönnen

böjer sina grenar

i regnet

 

strör gyllene löv där vi går 

hand i hand längs vägen mot natten

 

du värmer mina frusna fingrar

och lindar dem med din längtan

 

som väcker en instängd fågel 

att picka vilt i mitt bröst

 

en cape

av trygghet och åtrå 

faller över mina skuldror 

när du leder mig uppför stegen

till vår hemliga boning

 

i själen 

 

i själen där jag alltid älskat dig

så oändligt älskar jag dig

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-10-03 00:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver fint..
2020-01-29

  Lars Hedlin
Mycket mycket fint!
2019-11-05

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart vackert...ljuvlig känsla...
2019-10-11

  Karina"Kia"
Så varmt och kärleksfullt skrivet!

Trots den kyla så med ett så vackert hjärta och värmande kärlek du med fjäderlätt penna skriver dikten så underbart fin<3
2019-10-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar kärlekspoesi!
2019-10-04

  Bjarne Nordbö
Fin.
2019-10-03

  ULJO
Så vacker kärlekspoesi.
2019-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP