Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlekens dag den 3 april.


Osthyvel och kärlek.

Jag tar osthyveln och lägger den efter att ha använt den, helt omedvetet, så att du inte når den.

Du kokar så mycket kaffe att det hade räckt till ytterligare minst fem personer.

Jag råkar skvätta vatten på golvet när jag diskar och du trampar i det så du blir våt om fötterna.

Du lägger dig för att vila och sedan rättar du inte till täcket efter dig när du går upp igen.

Små, saker. Inget att hänga upp sig på.

De stora sakerna,
"kärlekssakerna",
kramarna, pussarna och de goda orden.

De sakerna hänger vi upp oss på.

Igen och igen.

















Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-04-03 20:38



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Så fint att ni uppmärksammar de "stora" sakerna med varandra <3
2020-04-05

  Gunnel Eriksson VIP
Bra skildring av detaljer i
ett, som jag tror, gammalt äktenskap.
2020-04-05

  Öknens Ros VIP
Det kan man inte få för mycket av.
2020-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP