Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningssägaren.

 

Mellan egna bedrövelser i dess 

övertro på egna val se det motsatta 

dess negativitet. Trampa runt i 

sin egen skit. Inte se det unika 

i andra människors historier 

inte se de råd som gavs i enskilda 

rum. Inte se sin egen tvilling, 

verklighetens ljus. Inte se egen 

otrohet sitt sätt att klara av det 

 

Inte fokusera på hur klara det. 

 

Lättare då att skriva om de andra. 

De som misslyckats kanske 

en dag lyckas pga misslyckandet. 

 

Att inte våga se att många stigar 

kan leda till samma mål. Tro att

alkohol, otrohet är att klara sig 

igenom sina dar. 

 

Att vara poet. Vad är egentligen det. 

Att få andra att känna. Omvärdera? 

 

Det är så mycket mörker. Tröttsamma 

stigar att ta sig förbi. Bortse från. 

 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-03 10:47



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Här känner man igen sig.....vare sig man vill eller inte.....skarpa ord ! Kan behövas emellanåt.
2019-10-10

  Bjarne Nordbö
Många stigar kan leda till samma mål. Amen.
2019-10-03
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP