Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Se djupt och tilltala mig

 

Se djupt genom mina ögon
De är nyckeln till själen

Se djupt genom mina tankar
De är nyckeln till dialog

Se djupt genom mina drömmar
De är nyckeln till friheten

Se djupt alldeles djupt i mina barndoms tid
Där ser du ett mörktrum

Utan en nyckel
Utan ett fönster

Utan en dröm
Utan ett liv

Ett våldtaget barndoms liv ( pappas bror)
En bestulen ungdomstid ( krigsfånge i tio år)

Ett förnedrat flykt liv i västländerna
En kränkt ålderdoms liv i Sverige

Och det är därför har jag flytt livet , människan
Och har begravt mig djupt in i min mörka tysta rum

Se djupt själv genom ljuset
Och se hur mörkret sakta tar över ditt liv

Se djupt genom sanningen som jag berättar
Och säg om jag överdriver

Ha ett värdig liv som ingen få våldta eller kränka!
Annars välkomen ombord!

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 232 gånger
Publicerad 2019-10-03 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP