Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEn rÄdDa leVer minDre

Alla vill
men rädslan för
är såå ofta
större
än viljan
lixom




Fri vers av kråkan VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-04 01:14



Bookmark and Share


  Svart svan
Huvudet på spiken... och rädslan för är oftast rädslan för det som aldrig mer kommer att inträffa igen, utan rädslan för minnet av vad som en gång inträffade utan efterföljande adekvat bearbetning... så oavsett vad viljan vill i nuet, om viljans medvetna målsättning inte logiskt kan inordnas i en socialt acceptabel historieskrivning så kommer viljan och känslan alltid att separeras av rädslan för att historien skall upprepa sig.... och en vilja och en känsla som inte gifter sig, utan separeras av en rädsla...jaa... vad säger man... ett äktenskap som havererat?

Bra och tänkvärt ämne för en dikt är det i alla fall... "det rädda lever mindre"...
2019-10-05

  Larz Gustafsson VIP
Dessvärre.

2019-10-04

  Bjarne Nordbö
Sant. Rädsla är förlamande.
2019-10-04
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP