Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
krypare


yoga


tjugoförsta dagen av att bli äcklig
och jag bökar i gamla lämningar
det finns inga säkra kedjor
bara vaga påbud, låt gå och stå

withnail det är bara jag
jag har gjort mig av med köket
men det finns te och kakor
och ett ställe vid havet

riktiga yayaflickor har feta klackar
och ska ut och desillusionera pandor
på colloseum för symboliken
rökmaskin av brända häxor

min hjärna är min hallick
mitt jag är otillräckligt
jag kom för snabbt med horan
mina pengar tappar värde

jag kan förstå mig själv ikväll
var söt, var söt, var söt
jag kan öva mig på dig ikväll
var sot, var blot, var blöt

du har nåt mellan ögonen
och jag har dig där jag vill
elen band som ord i jorden
du har nånting litet där

demonprofil i toadörren
och du vände, du gick hem
vitt är ögat när du drömmer
du ska spotta där i natt

mitt i natten ringer du din cigg
jag är rökt, jag är i garderoben
du tigger dig till allt du nånsin får
jag är sökt, vi är gjorda, fantomer

batmans krokodil kan inte sluta synda
du bär runt på gamla hundars smitta
du stjäl för att tigga är aggresivt
yoga i klostret i natt




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-04 01:21



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Det här det gillas. Snyggt avslut. Väcker massvis inom.
2019-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd